LED соларна лампа

Тази LED светлина има класически регулируем държач, който ви позволява да регулирате ъгъла на експозиция на слънчевата лампа според работната среда. Освен това дистанционното управление е по -удобно за вас да регулирате режима на работа на лампата по всяко време, не е нужно да използвате стълба.

- LED по -ярко и широко осветление. Сензор за движение на слънчева светлина, оборудван с модернизирана висококачествена LED лампа и най -новия чип за управление на захранването, който увеличава ъгъла и площта на осветяване с 50%.

- три удобни режима, за да се справят с различни сценарии на използване. Индукционен режим, режим на пестене на енергия и режим на пълна светлина. Перфектен за използване на входна врата, вътрешен двор, градина, веранда, гараж, пътека, палуба, алея, ферма и всяко място, където грее слънце.

- ефективният слънчев панел има добра топлоустойчивост и водоустойчива функция IP65 и може да продължи да работи през студените зимни месеци, осветявайки живота ви по всяко време и през всеки сезон.

- Супер дълъг живот, Sunlight е IP65 водоустойчив, който напълно защитава веригата и батерията и прави живота й 2 пъти по -дълъг от този на другите.

 

Приложение:

- Моля, заредете напълно слънчевия панел, преди да го използвате

- Работната мощност ще бъде повлияна от време, местоположение и т.н.

- Ако не го използвате дълго време, моля, зареждайте го напълно на слънце на всеки 3 месеца. Това е по -добре за живота на батерията.

- Моля, не преобръщайте и не сгъвайте слънчевия панел твърде силно и толкова често

- Моля, инсталирайте слънчева светлина за наводняване на място, където светлината получава директна слънчева светлина без заслон.

- Ако няма добро слънце или през зимата, отнема повече време за зареждане.

 

Спецификации:

Слънчев панел: 5.5v / 2.5w

Литиево-йонна батерия: 3.7v / 2200mAh

Разстояние на движение: До 15-20 фута

Обхват на осветление: 80 квадратни метра

Размер: 12.5см/20.5см

27,49 лв. 16,99 лв.
Базова цена: 16,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!