Ексфолираща силиконова гъба за баня за триене на гърба

Ексфолираща силиконова гъба за баня за триене на гърба e изработена от висококачествен силиконов материал.

Ексфолираща силиконова гъба за баня за триене на гърба - potrebnoФормата ѝ е на колан с две дръжки. Благодарение на тях можете да я закачате навсякъде.

Това я прави практична и лесна за употреба. Материалът и формата ѝсъщо позволяват тя да има възможност да се сгъне и навие. Силиконовият материал е дебел и плътен и позволява разтегаемост на гъбата до 70 см., без да се притеснявате че може да се скъса или повреди. Издръжлив на висока температура.

Няколкоминутното обтриване оказва ефект на деликатна ексфолиация, която премахва мъртвите клетки и тъкани и почиства порите. Нейният дизайн е изработен по такъв начин, че да бъде използвана и от двете си страни.Позиционирайте в избрана зона на гърба и започнете да изтривате с подходящи движения, помагайки си с дръжките. При използване в други зони я сгънете колкото е необходимо и масажирайте смело.

  • Цвят: син, зелен, лилав, розов*;
  • Материал: силикон;
  • Размери на продукта: 62 х 11 см.

Още продукти за персонална грижа можете да откриете

За нови оферти и специални предложения последвайте 

* Цветовете се изпращат на случаен принцип, ако клиентът желае конкретен цвят: Изрично трябва да се отбележи в бележките на поръчката или да се информира наш телефонен консултант. Благодарим Ви!

 

18,99 лв. 8,49 лв.
Базова цена: 8,49 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!