система за отказване на цигарите - Zero Smoke

Предлагаме ви иновативна технология за подтискането желанието за пушене. Вече с подробни инструкции на Български.
Zero Smoke представлява терапевтична акупресура на ухото.
Тя спомага за освобождаването на същите ендорфини, които се произвеждат при пушене. Подарете си системата за отказване на цигарите Zero Smoke и променете своето ежедневие веднъж завинаги.
Позлатяването е с цел засилване проводящите свойства на магнитите и предпазване на кожата от възможно дразнене и причиняване на алергии.
Zero Smoke няма противопоказания, не дава странични ефекти и може да се използва без консултиране с лекар.
Този нов метод не изисква ограничения върху ежедневния начин на живот.
Той е ефикасен, лесен, евтин и напълно безопасен.
Zero Smoke се използва като големият магнит се поставя в предната горна част на ушната мида на лявото ухо („леваците” използват дясното ухо) , а по-малкия се поставя срещу него зад ухото.
Поставянето на магнитите може да се премести в долната част на ухото. Където се носят обеците, ако предпочитате.
Магнитите взаимно се привличат и не падат. Те оказват натиск върху точката, стимулираща невротрансмитерите и предизвикват производството на същите ендорфини, които се освобождават при пушене.
Със Zero Smoke не е нужно да отказвате цигарите изведнъж. Може да се продължи с пушенето през първите 6-7 дни. Постепенно се забелязва, че броят на цигарите се намалява и след 20-25 дни желанието за пушене напълно изчезва.

Характеристики на продукта:

Използват се два миниатюрни, дискретни, мощни биомагнита с минимални размери: 5Х1 мм и 8Х1 мм с 24 каратово златно покритие.
Zero Smoke няма противопоказания, не дава странични ефекти и може да се използва без консултиране с лекар.
Този нов метод не изисква ограничения върху ежедневния начин на живот.
Системата за индивидуална терапия е разработена и патентована в Италия.
Тя е изключително ефективна, получила е световен патент. Преминала е клинични изследвания и е получила одобрение от европейски и американски здравни организации.


Начин на употреба:

Магнитите се носят 3-4 часа дневно и е препоръчително да се поставят и носят в тиха и спокойна атмосфера след вечеря. Преди лягане магнитите се свалят.**Забележка: Zero Smoke не трябва да се използва от хора с пейсмейкъри, дефибрилатори и други електро-медицински устройства, както и от бременни жени.

26,99 лв. 12,99 лв.
Базова цена: 12,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!